Početna Sponzorisani artikal NOVO LICE „ MLJEČANICE“

NOVO LICE „ MLJEČANICE“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukovodstvo Specijalne bolnice „ Mlječanica“ nastavlja rad na unaprijeđenju uslova za boravak, kao i na proširenju ponude zabavnih i sportskih sadržaja,  a sve u cilju da se boravak u ovoj zdravstvenoj ustanovi učini što kvalitetnijim za sve goste i pacijente.

U toku su završni radovi na zamjeni krova centralnog objekta Bolnice, te na izradi projekta za proširenje odjela za neurološku rehabilitaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao poseban problem prepoznat je nedostatak sadržaja za vanterapijske aktivnosti te je u želji da se to promijeni napravljen teren za mali fudbal, nabavljen stol za stoni tenis kao i bicikli koji su stavljeni na raspolaganje pacijentima koji izraze želju da na taj način popune slobodno vrijeme.

Osim toga, jednom sedmično se organizuju besplatni izleti do Manastira Moštanica i etno- sela Knežica. Svakog četvrtka ili petka u restoranu bolnice gostuju lokalna kulturno – umjetnička društva i tamburaški orkestri.

Kada je u pitanju komercijalni dio, ponuda u okviru relaks programa je proširena sa novim uslugama:

– masaža vulkanskim kamenjem,

– maderoterapija,

– limfna masaža „ panta rei“ ,

– relaks masaža stopala.

Ovo nije kraj novim i pozitivnim trendovima u „Mlječanici“, tako da je za ovo ljeto planirana izgradnja trim – staze u neposrednoj blizini Specijalne bolnice.

ASHA prodaja vozila