Početna Sponzorisani artikal NOVO LICE „ MLJEČANICE“

NOVO LICE „ MLJEČANICE“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukovodstvo Specijalne bolnice „ Mlječanica“ nastavlja rad na unaprijeđenju uslova za boravak, kao i na proširenju ponude zabavnih i sportskih sadržaja,  a sve u cilju da se boravak u ovoj zdravstvenoj ustanovi učini što kvalitetnijim za sve goste i pacijente.

U toku su završni radovi na zamjeni krova centralnog objekta Bolnice, te na izradi projekta za proširenje odjela za neurološku rehabilitaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DSCN0311 800x600 - NOVO LICE „ MLJEČANICE“

Kao poseban problem prepoznat je nedostatak sadržaja za vanterapijske aktivnosti te je u želji da se to promijeni napravljen teren za mali fudbal, nabavljen stol za stoni tenis kao i bicikli koji su stavljeni na raspolaganje pacijentima koji izraze želju da na taj način popune slobodno vrijeme.

DSCN0357 800x600 - NOVO LICE „ MLJEČANICE“

Osim toga, jednom sedmično se organizuju besplatni izleti do Manastira Moštanica i etno- sela Knežica. Svakog četvrtka ili petka u restoranu bolnice gostuju lokalna kulturno – umjetnička društva i tamburaški orkestri.

Kada je u pitanju komercijalni dio, ponuda u okviru relaks programa je proširena sa novim uslugama:

– masaža vulkanskim kamenjem,

– maderoterapija,

– limfna masaža „ panta rei“ ,

– relaks masaža stopala.

DSCN0379 800x600 - NOVO LICE „ MLJEČANICE“

Ovo nije kraj novim i pozitivnim trendovima u „Mlječanici“, tako da je za ovo ljeto planirana izgradnja trim – staze u neposrednoj blizini Specijalne bolnice.

cera - NOVO LICE „ MLJEČANICE“