Početna BiH Novinar RTRS-a zamolio kolege da se izvine Stanivukoviću

Novinar RTRS-a zamolio kolege da se izvine Stanivukoviću

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar Javnog servisa Republike Srpske Branimir Đuričić napisao je na svom Twitter nalogu da je najmanje što danas treba da urade je da se izvinu Drašku Stanivukoviću zbog lažnih optužbi RTRS-a i Marinka Umičevića.

Đuričić je napisao i da treba odbaciti portaloide koji brukaju čestite novinare Radio-Televizije Republike Srpske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, Draško Stanivuković je prije desetak dana upozoravao na potencijalni problem sa širenjem korona virusa zbog slabih mjera koje se preduzimaju u banjalučkoj tvornici obuće ,,Bema”, te juče saopštio da je zaražen radnik pomenutog preduzeća.

Tada je RTRS prenio vijest da Stanivuković širi laži i paniku, preuzetu sa provladinog portaloida banjaluka.net.

Jutros je ministar zdravlja Alen Šeranić potvrdio Stanivukovićeve navode, a kasnije i sam Umičević demantovao svoje izjave rečene svega desetak sati ranije.

Iako je ovo sada i zvanična informacija nadležnih, vijest o potencijanom novom klasteru u ,,Bemi” nije pronašla mjesto na Javnom servisu.

Podsjećanja radi, vlasnik ,,Beme” je odbornik SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka, te dobar prijatelj srpskog člana predsjedništva BiH Milorada Dodika, kao i član Radojičićevog Gradskog odbora SNSD-a.

Stanivuković se Đuričiću zahvalio na novinarskoj etici i profesionalnosti.

,,Bez obzira gdje radili, svoj posao uvijek možete obavljati na najbolji mogući način”, napisao je Stanivuković na Twitteru.

(Banjaluka-24.com)