Početna Video Novi šatorski hit: “To već znade i na grani ptica, da će...

Novi šatorski hit: “To već znade i na grani ptica, da će Željka biti predsjednica”?! (VIDEO)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SNSD-ov par, kako ih zovu u toj stranci, Milorad Dodik i Željka Cvijanović imali su zajedno šou sa Goci bendom na Palama. Pjevalo se, igralo, ali i podvriskivalo. . . Prava složna braća. Društvo im je činio i stranački kolega Igor Radojičić, koji nije bio baš raspoložen kao što je to bio SNSD-ov par.

Par se veselio, baš kako to prije neki dan reče predsjednica Vlade RS Željka Cvijanović da voli kada predsjednik pjeva, a ona pleše. Ovaj put se nije plesalo, jer je muzika bila narodna izvorna romanijska koju treba savladati očito pred glavne nastupe, koji počinju ovih dana širom Republike Srpske.

Repertoar je bio poznat, čuvena Gara…, sastala se složna braća, a promovisana je i nova pjesma: -“To već znade i na grani ptica, da će Željka biti predsjednica”. Ovaj napjev je posebno uzbudio par, pa je sa Gocijem zapjevao i Dodik, a Željka je od sreće podvriskivala…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šator je bio pun, muzičarima je pala i napojnica, a bio je i poneki selfi sa još uvijek aktuelnim predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

Očito je ovo bila generalna proba za glavne nastupe SNSD-ovog para koji od petka helikopterom kreću širom Republike Srpske da narod uveseljavaju. Hoće li narodu biti do pjesme i igre, vidjećemo 7. oktobra kada će birati predsjednika Republike Srpske i srpskog člana u Predsjedništvu BiH.

(BN)

ASHA prodaja vozila