Početna BiH Nova naplatna kućica prokišnjavala, pa završila pod ceradom

Nova naplatna kućica prokišnjavala, pa završila pod ceradom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kiša koja je padala tokom vikenda nije bila jedina stvar zbog koje su vozači na autoputu u Mahovljanima pažljivo gledali oko sebe, ali i u nevjerici. Više od nevremena, njihovu pažnju privlačio je nesvakidašnji prizor naplatne kućice koja je tek nedavno postavljena na ovoj petlji, a koja je bila prekrivena ceradom.

Radnici koji su, očigledno, tokom vikenda morali na brzinu da nađu rješenje za kućicu koja je prokišnjavala, bili su i domišljati, pa su kao tegove koji su držali ceradu i štitili da je ne odnese vjetar, stavili flaše sa vodom, što je posebno zabavljalo vozače koji su tu prolazili.

Oni koji su vidjeli i fotografisali ovaj prizor kažu i da je ova situacija djelimično bila smiješna, ali je ujedno i zbunjivala vozače, jer nisu bili sigurni da li kućica u takvom stanju zapravo radi i da li treba da stanu kod nje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cerada je već danas uklonjena, u što se uvjerila i ekipa Srpskainfo, a kako nezvanično saznajemo u “Autoputevima RS”, ekipe su jutros odmah upućene da srede stanje na kućici.

Inače, ovo naplatno mjesto na petlji u Mahovljanima je privremeno i trebalo bi da bude u funkciji samo nekoliko mjeseci, do zatvaranja sistema naplate putarine na autoputu Gradiška-Banjaluka.

ASHA prodaja vozila