Početna BiH Nova direktna avio-linija Sarajevo – Rim od novembra

Nova direktna avio-linija Sarajevo – Rim od novembra

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Avio-kompanija “FlyBosnia” najavila je uspostavu nove direktne linije Sarajevo – Rim (Fiumicino aerodrom) od novembra.

Povodom otvaranja nove destinacije “FlyBosnia organizuje” fam trip (studijsko putovanje) za tur-operatore iz Italije koji traje tri dana u Bosni i Hercegovini kako bi predstavili svim potencijalnim turistima ljepote i raznolikosti koje nudi naša zemlja i razloge zašto je treba posjetiti.

Promotivni let i fam trip će biti od 17. do 20. oktobra. PR promocije Bosne i Hercegovine u Italiji će biti Amra Silajdžić-Džeko, koja s porodicom već nekoliko godina živi u Rimu, a ambasador Republike Italije u BiH Nikola Minasi takođe pruža veliku podršku kako bi ova linija oživjela, navode iz “FlyBosnie”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Direktna avio-linija Sarajevo – Rim će biti ponedjeljkom i četvrtkom u jutarnjim satima. Poslovanje i saradnja s menadžmentom Sarajevskog aerodroma je na zavidnom nivou i cijenimo njihovu podršku. Nažalost, uslovi, tarife i naknade poslovanja, po analizi ‘Deloitte Consulting’ kuće iz Zagreba, na Sarajevskom aerodromu nisu u skladu s razvojnim pristupima drugih aerodroma glavnih gradova u regiji, tako da premještanje svakako postoji kao opcija”, navode iz “FlyBosnie” povodom pisanja pojedinih medija.

“FlyBosnia” trenutno ima dva erbasa A319 aviona nove generacije i očekuju dolazak još dva erbasa A319 u aprilu naredne godine, saopšteno je iz ove avio-kompanije.

Fena

Dental Studio Prijedor