Početna BiH Nova BH dostupna svim građanima BiH preko Telemacha

Nova BH dostupna svim građanima BiH preko Telemacha

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kompanija Telemach obavještava da je svim građanima BiH programski sadržaj Nove BH i ostalih kanala iz ponude ove kompanije dostupan putem Telemachovih kablovskih paketa, Total TV ili EON paketa preko bilo kog interneta.

Najgledaniju televiziju u Bosni i Hercegovini sa nacionalnom frekevencijom, Nova BH, uz bilo koji internet bilo gde u zemlji svako može da ima odabirom Telemachovih paketa van mreže (EON TV paketi).

U periodu održavanja vrhunskih sportskih događaja, ekskluzivno pravo prijenosa najelitnijeg evropskog nogometnog takmičenja Liga prvaka osigurano je na medijskoj kući Nova BH. Nova BH također, ekskluzivno emituje i utakmice nogometne “A” reprezentacije Bosne i Hercegovine u baražu za Europsko prvenstvo 2020, a u okviru svog zabavnog sadržaja prenosi i najgledanije takmičenje mladih pjevačkih talenata Zvezde Granda i jednu od najpopularnijih serija Lud, zbunjen, normalan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emisija Nova IN svakodnevno u domove gledatelja donosi najnovije vijesti sa domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događaja te priče o životu poznatih ličnosti. Centralna informativna emisija Dnevnik Nove BH emituje se svakoga dana u 18:30. a u okviru kojeg gledateljima prezenteri pružaju najaktuelnije informacije iz zemlje i svijeta.

Kontinuirano radeći na unapređenju usluga kompanija Telemach obavještava građane da će i u buduće korisnicima garantovati najbolji sadržaj, najgledanije kanale, kao i najkvalitetniji servise.

 

 

ASHA prodaja vozila