Početna Prijedorski region Novi slučaj Koronavirusa u Prijedoru

Novi slučaj Koronavirusa u Prijedoru

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Prijedoru je zabilježen novi slučaj virusa korona što su ukupno dva do sada, rekao je Milenko Đaković komandant Štaba za vanredne situacije u Prijedoru, dodajući da mjere opreza i pridržavanja izdatih naredbi treba strogo poštovati.

-Novo lice kod koga je nakon testiranja otkriven virus korona iz istog je klastera kao i prethodini, a riječ je o starijoj osobi, rekao je Đaković na današnjoj konferenciji za novinare dodajući da je sa današnjim danom 930 lica pod zdravstvenim nadzorom.

-Do sada je iz nadzora izašlo 83 lica. Takođe 13 ljudi je juče sankcionisano zbog nepoštovanja naredbi republičkog Štaba, od čega osam koji nisu poštovali policijski sat- rekao je on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog epidemiološke slike u gradu i okruženju u Prijedoru će preko vikenda biti nastavljena dezinfekcija prostora javnih ustanova i organizacija, najavio je Đaković, te pohvalio sve članove gradskog Štaba za vanredne situacije jer su, kako je rekao, svi djelovali u skladu donesenih naredbi u sistemima u kojima djeluju, a potom pozvao građane da nastave poštovati sve mjere i naredbe koje se donose, kako na opštinskom tako i republičkom nivou.

Štab za vanredne situacije grada Prijedora i narednih dana pratiće situaciju na terenu, provoditi i preduzimati nove mjere, te redovno o tom obavještavati građane.

ASHA prodaja vozila