Početna Magazin Nicolas Cage zatražio poništenje braka samo četiri dana nakon vjenčanja

Nicolas Cage zatražio poništenje braka samo četiri dana nakon vjenčanja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Holivudska zvijezda Nicolas Cage podnio je zahtjev za poništenje braka samo četiri dana nakon vjenčanja, prenosi Independent.
Ovaj 55-godišnjak je podnio zahtjev za poništenje braka u srijedu, samo četiri dana nakon što su on i njegova djevojka Erika Koike stali na ludi kamen. Cage je izjavio da će zatražiti razvod ukoliko poništavanje braka ne bude moguće.

Cage i Koike su uspjeli držati svoj odnos daleko od očiju javnosti s obzirom na to da su viđeni zajedno samo nekoliko puta. Naime, fotografi su ih uspjeli snimiti zajedno samo na odmoru u Portoriku u aprilu 2018. godine i ponovo u maju dok su bili na večeri u Los Angelesu.

Nicolas Cage je bio oženjen tri puta prije nego što će stupiti u brak s poznatom vizažisticom. Njegova prva supruga bila je Patricia Arquette kojom se oženio u aprilu 1995. godine, ali su se razveli 2001. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon razvoda u augustu 2002. godine oženio se Lisom Marie Presley, kćerkom Elvisa Presleyja, ali je podnio zahtjev za razvod braka u novembru iste godine. Međutim, brakorazvodna parnica je okončana tek 2004. godine.

Cage se zatim oženio Alice Kim, konobaricom koja je radila u lokalnom restoranu koji je glumac volio posjećivati. Ovaj par ima i sina Kal-Ela rođenog 2005. godine. Također, Cage ima i još jednog sina Westona, kojeg je dobio 1990. godine u vezi s tadašnjom djevojkom Christine Fulton.

ASHA prodaja vozila