Početna Prijedorski region Ni kiše nisu spriječile odlazak na more

Ni kiše nisu spriječile odlazak na more

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hladni dani, česte kiše i oluje okarakterisale su prvi dio ljeta. Međutim, u prijedorskim turističkim agencijama kažu da loše vrijeme nije uticalo na odlazak Prijedorčana na more. Čak, kako tvrde u Turističkoj agenciji ”Vuković”, ovog ljeta bilježe porast interesovanja za putovanje na jadransku obalu, prije svega u Makarsku, ali ništa manje nije interesovanje za odmore u Grčkoj i Španiji.

Po riječima Svjetlane Kos iz Turističke agencije “VD turs”, Prijedorčani tokom odlaska na odmor nisu kalkulisali sa vremenskim prilikama, očekujući da će vrijeme biti zasigurno toplije i ugodnije na morskoj obali nego na ovom prostoru. I dalje su u ovoj agenciji najpopularniji vikend-izleti na more od tri ili šest dana boravka u Biogradu, Makarskoj, Vodicama i Zadru.

Slično stanje je i u Turističkoj agenciji “Autotransport” gdje su, kako ističu, ponuđeni smještaji skoro svi popunjeni do sredine avgusta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Očekivali smo, zbog lošeg vremena, pad interesovanja za more, ali naprotiv i na naše zadovoljstvo, to se nije desilo. Interesovanje je, pored svega, bilo veliko – kažu u ovoj agenciji dodajući da su i kod njih najtraženiji vikend odlasci na plaže duž Makarske rivijere.

K.V.

ASHA prodaja vozila