Početna Politika NEŠIĆ: CILJ DA DNS BUDE DRUGA STRANKA U REPUBLICI SRPSKOJ

NEŠIĆ: CILJ DA DNS BUDE DRUGA STRANKA U REPUBLICI SRPSKOJ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Prijedoru je juče boravio predsjednik DNS-a Nenad Nešić, gdje se sastao sa predsjednicima gradskih i opštinskih odbora ove stranke, šefovima izbornih štabova, nosiocima kandidatskih lista i kandidatima za gradonačelnike i načelnike iz regionalnih odbora Prijedor, Lijevče i Banjaluka.

U ovim izbornim jedinicama očekuje se dobar izborni rezultat, te pobjeda u izbornoj trci za mjesto gradonačelnika Prijedora, te za načelnike opština Srbac, Krupa na Uni i Čelinac, rekao je predsjednik DNS-a Nenad Nešić.

– Ta pobjeda je neupitna, i očekujemo da čemo u izbornim jedinicama 1,2 i 3 ostvariti dobar rezultat. A to će nam pomoći da ostvarimo naš cilj, a to je da budemo druga politička partija, ne samo unutar vladajuće koalicije već u cijeloj Republici Srpskoj – izjavio je Nešić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešić je dodao da u DNS-u više nema nikakvih unutrašnjih problema.

U izbornu pobjedu uvjeren je i Dragutin Rodić, predsjednik Gradskog odbora DNS-a u Prijedoru, te kandidat ove partije za gradonačelnika.

– Optimista sam jer znam snagu naših mjesnih odbora, i snagu građana. Ubjeđen sam da ćemo nakon ovih izbora, uz punu podršku vrha stranke, ostavriti očekivani rezultat, a to je da povećamo broj odbornika u Skupštini grada i da imamo mjesto gradonačelnika – rekao je Rodić.

On je napomenuo da će do izbora kroz programsku platformu pokazati šta DNS u naredne četiri godine želi da uradi, te da to neće biti puka priča, dodajući da je to period u kojem stranka mora dodatno da potvrdi svoju politiku.

kozarski.com

ASHA prodaja vozila