Početna Vijesti Nepoznati “snajperista” gađa prolaznike iz vazdušne puške u Novom Sadu

Nepoznati “snajperista” gađa prolaznike iz vazdušne puške u Novom Sadu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija od petka traga za napadačem koji puca na prolaznike najverovatnije iz okolnih zgrada koje se nalaze blizu ugla sa ulicama Kraljevića Marka i Save Ljubojeva.

Do sada je nekoliko ljudi tražilo pomoć u Urgentnom centru zbog povreda zadobijenih od metaka iz vazdušne puške. U policiji potvrđuju da su dobili prijavu i da traže počinioca.

Na zgradi na adresi Save Ljubojeva broj 2 okačeno je i upozorenje koje glasi: “Komšije, u vašem ulazu imate ludaka koji s prolaza puca na ljude iz vazdušne puške. Molim komšiju koji je primetio iz kog stana neko vežba gađanje da prijavi policiji (sinoć ga nisu locirali). Jer možda ste vi sledeća meta!”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojka koja živi u ovom ulazu kaže za “Blic” da ju je ovakvo obavještenje pomalo zateklo.

“Tek kada sam pročitala upozorenje saznala sam da neko gađa ljude iz vazdušne puške. Ako jeste, nemam predstavu ko bi to mogao biti iz ove zgrade”, rekla je ova Novosađanka.

Jedna od pogođenih, slučajna prolaznica, rekla je za “Radio 021” da je u petak uveče šetala sa Kćerkom kada je osJetila bol u ruci.

“U petak predveče šetala sam se Bulevarom Jaše Tomića. Čula sam zvuk, šištanje i osetila bol u desnoj nadlaktici. Nisam odmah shvatila šta se dešava, ali sam videla da se nešto dešava i čoveka koji ide iza nas, koji se uhvatio za vrat. Tada sam shvatila da nas neko gađa iz zgrade i potrčale smo dalje i sklonile se. Čovek koji je isto pogođen je nastavio dalje, valjda ne shvatajući da ga je dijabola pogodila. Pošto nismo uspele da vidimo odakle se pucalo, otišle smo pravo u policiju u Kralja Petra, gde su sve zapisali i uputili me u Urgentni, gde su konstatovali da sam upucana iz vazdušne puške”, rekla je ona.

Narednog jutra je kako kaže prošla istim mjestom i na trotoaru pronašla tri metka dijabole, koje je poslije predala policiji.

(Blic)

ASHA prodaja vozila