Početna Prijedorski region NEOVLAŠĆENE IGRE NA SREĆU: Otkriveno nelegalno priređivanje u Prijedoru

NEOVLAŠĆENE IGRE NA SREĆU: Otkriveno nelegalno priređivanje u Prijedoru

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su neovlašteno priređivanje igara na sreću na području Banjaluke i Prijedora, saopšteno je iz ove uprave.

U saopštenju se dodaje da je neovlašteno priređivanje kladioničarskih i elektronskih igara na sreću utvrđeno juče na terminalu za sportsko klađenje “Bet boks” u ugostiteljskom objektu “Alegro” u Ulici Ive Lole Ribara u Banjaluci, vlasnika objekta čiji su inicijali M.D.

– Inspektori su privremeno oduzeli terminal koji je služio za izvršenje prekršaja, a protiv M.D. biće preduzete mjere propisane Zakonom o igrama na sreću – navodi se u saopštenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istog dana inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su ilegalno priređivanje kladioničarskih i elektronskih igara na sreću na terminalu za sportsko klađenje “Bet boks” na dvije lokacije u Prijedoru, u vlasništvu lica čiji su inicijali Ž.T.

Neovlašteno priređivanje igara na sreću otkriveno je u ugostiteljskim objektima “Belami” u Ulici majora Milana Tepića i “Zanzibar” u Svetosavskoj ulici.

– Terminal koji je služio za izvršenje prekršaja inspektori Republičke uprave za igre na sreću su privremeno oduzeli, a protiv lica Ž.T. biće preduzete mjere propisane Zakonom o igrama na sreću – naglašava se u saopštenju.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću će i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora s ciljem otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.

 

ASHA prodaja vozila