Početna Vijesti Nedavno mu umrla majka, a onda ga je otac ubio

Nedavno mu umrla majka, a onda ga je otac ubio

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samir je bio super momak. Intenzivno se družili i viđali ovdje. Bio je omiljen u našem društvu, uvijek spreman za šalu. Izgubili smo velikog prijatelja.

To pričaju prijatelji Samira Ivazovića (37), Sarajlije kojeg je sinoć likvidirao otac Mujaga Ivazović, inače penzionisani policajac. Najviše slobodnog vremena su provodili u caffeu “Alf”.

– Bio je dogovor da se nađemo ovdje, ali ga u 20 sati nije bilo. Čuli smo za pucnavu i ubrzo je stigla vijest da je Samir likvidiran. Niko od nas ne zna šta se dogodilo. Nikome i nije jasno da je Samir likvidiran, a sve što se priča su nagađanja i gluposti – kaže jedan od Samirovih drugova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi njegovi prijatelji kažu da za Samira imaju samo riječi hvale.

– Bio je momak i po… Dolazio je ovdje, sa svima se družio. Žao nam je što je završio na ovaj način. Znam da je i oca volio – dodaje drugi sagovornik.

Kažu da je Samira nedavno zadesila tragična sudbina – ostao je bez majke.

– Majka mu je nedavno umrla. Bilo nam je teško, a i njemu samom najteže. Dobro znam da je pomagao oba roditelja. I ocu je pomagao, koji je bio u penziji, brinuo se o njima. Čuo sam da je otac Mujaga nedavno imao srčani udar, i Samir nije dolazio u kafe na druženje, jer se brinuo o njemu nakon što mu je umrla majka. Ovo je pretužno – podvukao je sagovornik za Radiosarajevo.

(Srpskainfo)

ASHA prodaja vozila