Početna Prijedorski region “NE ŽELIM NJIHOVU MILOSTINJU” Prijedorčanin pomoć Vlade od 100 KM mladima vratio...

“NE ŽELIM NJIHOVU MILOSTINJU” Prijedorčanin pomoć Vlade od 100 KM mladima vratio Viškoviću

Prijedorčanin Predrag Kukolj najavljenu pomoć mladima od 100 KM poslao je na adresu Vlade RS na ruke Predsjedniku Radovanu Viškoviću.

On je u svojoj Facebook objavi naveo “da ne želi i da im vraća njihovu milostinju”.

Objavu prenosimo u cjelosti.

“❗NE ŽELIM I VRAĆAM IM NJIHOVU MILOSTINJU!

Predsjedniče Vlade Republike Srpske, Radovane Viškoviću,
Obraćam Vam se u ime svih onih mladih koji su napustili Republiku Srpsku. Obraćam Vam se i u ime onih koji čekaju priliku da odu. Obraćam se i u ime onih koji su u njoj ostali, ali jedva sastavljaju kraj sa krajem i žive od minimalca. Vjerujem da Vi ne znate kako je to, jer Vi živite neki drugačiji život. A kako i ne biste sa platom od preko 7 hiljada КM.
Želim da Vam se zahvalim na milostinji od 100 КM, koju tako velikodušno dijelite mladima pred izbore. Dijelite i mislite da ćemo mi mladi tako lako zaboraviti svu nebrigu vaše vlasti svih ovih godina. Mislite da ćemo zaboraviti riječi predsjednika vaše partije kada je obezvrijedio i diplome i znanje mladih ako nisu član vaše partije. Mislite da ćemo zaboraviti i to kako mnoge naše prijatelje iz osnove i srednje škole više skoro i da ne viđamo, jer više ne žive ovdje. Ne žive jer ih je otjerala upravo vaša politika i nerad. Nekom nisu bili podobni. Mislite da zaboravljamo strah kako sutra, kao mladi ljudi, zasnovati porodicu i obezbijediti joj sigurnost.

Dok mislimo o svemu tome, slušamo Vas i vaše partijske kolege kako oduševljeno hvalite pomoć mladima od 100 КM. Sada, pred izbore, kada pokušavate sačuvati svoje fotelje i funkcije očekujete da ćete tako „kupiti“ mlade. Nećete. Da ste vodili računa od budućnosti i mladosti ove zemlje ne biste dozvolili sve ono što sam ranije nabrojao. Meni od Vaše Valde ne treba ni tih 100 КM, podižem ih i poklanjam Vama. Počastite se jednim skromnijim ručkom u nekom manje luksuznijem banjalučkom restoranu.”

https://www.facebook.com/105085525653191/posts/pfbid02vJreEsVG7vt4gdJXEWxoJN1Gv7B58xeeg2coU68CwFgCgE2xdqcL7fWtNzo5CM87l/

 

Prijedor24.com