Početna Kultura Nastavlja se snimanje sedmog nastavka “Dobro jutro, komšija”

Nastavlja se snimanje sedmog nastavka “Dobro jutro, komšija”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glumci iz domaće komedije “Dobro jutro, komšija” ovih dana mogu se vidjeti na Kozari, gdje snimaju sedmi nastavak popularnog filma. Dobro uigranoj ekipi pridružili su se i statisti, od kojih su većina penzioneri, a prema riječima scenariste Pere Špadića, publika će i ovaj put uživati u dobrom humoru.

– Dva lika iz serije, nakon dugo vremena, počeli su da rade, i to kao čuvari Nacionalnog parka. Oni dolaze prvi dan na posao, a sticajem okolnosti na Kozaru dolazi i grupa njemačkih turista i tu se dešavaju zgode i nezgode. Oni su se malo izgubili na Kozari i kreće potraga za svima – otkriva Špadić samo dio priče i tvrdi da je radnja dinamičnija nego u svim prethodnim dijelovima filma.

Zadovoljstvo ne kriju ni glumci. Vjeruju da će ovaj nastavak filma premašiti gledanost svih prethodnih dijelova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ovo je stvarno dobra priča. Film prati dogodovštine Mile i Čede u Nacionalnom parku “Kozara”. Atmosfera na snimanju je, stvarno, sjajna. Ambijent je sjajan. Vjerujem da će film biti gledan. Što se tiče gledanosti serije i prethodnih filmova, mi ni sami nismo očekivali da će to biti toliko popularno – rekao je glumac Dean Batoz, koji tumači ulogu Mile.

Njegovo mišljenje dijeli i Gordana Milinović, kojoj je povjerena uloga bake Danice. Ona je stekla velike simpatije publike. Prija joj to, a očekivanja od sedmog dijela ove domaće komedije su velika.

– Snimanje ide dobro. Biće mnogo smiješan film. Gledaoci stalno pitaju kada će nove epizode. Naše je da radimo i radujemo se što se ovo publici dopada, jer mi radimo za publiku – istakla je ona.

Na snimanju scena danas je bio i gradonačelnik Prijedora. Milenko Đaković smatra da je zahvaljujući popularnosti filma i serija “Dobro jutro, komšija” Prijedor i te kako promovisan.

– Film i serija su pobrali velike simpatije publike. Scene se, uglavnom, snimaju na području grada Prijedora i tako se prezentuje sam grad i promoviše turistička ponuda grada. Ovo sada se dešava u vrijeme epidemije virusa koorna, ali ova ekipa je vesela i pozitivna. Iako je ovo sve ozbiljnija produkcija, ovo je još uvijek niskobudžetni film, ali ja se nadam da će ovo i dalje rasti, u svakom smislu – dodao je Đaković.

Snimanje na Kozari trajaće još desetak dana. Premijera filma očekuje se početkom naredne godine.