Početna Prijedorski region Narednih deset dana prijave za ” Ponosne kartice Republike Srpske”

Narednih deset dana prijave za ” Ponosne kartice Republike Srpske”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović i predsjednik Fondacije “Za porodicu” Dragan Dakić potpisali su danas ugovor o realizaciji projekta “Prijatelji porodice”.

Cilj projekta je podrška porodicama sa troje ili više djece, ali i privrednicima.
“Od sutra do 19. marta traju prijave za `Ponosnu karticu Republike Srpske` gdje će se roditelji uz minimalnu dokumentaciju koja potvrđuje ispunjenost uslova registrovati u prostorijama Gradske uprave, a 26. marta je projektovnai datum početka podjele kartica u Prijedoru”, rekao je Dakić.
On je istakao da očekuje da bude potpisano što više ugovora s lokalnim privrednicima kojima se otvara veb šop putem aplikacije za mobilne telefone potpuno besplatno i u neposrednoj komunikaciji njih i kupaca koji nisu ograničeni samo na kategoriju tri plus, a troškove svega toga za njih snosi Gradska uprava.
” Isdtsakao značaj današnjeg datuma kad je gradonačelnik na njegovu inicijativu me pozvao da zaključimo na današnji datum ovaj ugovor pokazujući time jednu konstantnu pažnju prema ponosnim majkama iz grada Prijedora”, istakao je Dakić.
On je dodao da je procedura za dobijanje kartica pojednostavljena i majke treba samo da popune jedan obrazac u Gradskoj upravi i da prilože kućnu listu.
Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović je izjavio da je ovo način da se čestita 8. mart majkama koje su odlučile u ovim teškim vremenima da imaju troje ili više djece.
“To je mali znak pažnje ove Gradske uprave i ono što želi da pokaže da cijeni sve one roditelje i porodice koje imaju troje ili više djece. Grad se obavezao da će finansirati izradu kartica i aplikaciju internet šop za privrednike”, naveo je Pavlović.
On je najvio da će Gradska uprava pratiti razvoj i realizaciju ovog projekta i pozvao porodice da već od sutra dođu prijaviti se, a i privrednike da se prijave u što većem broju u sa što većim popustima.
Procjena je da na području Prijedora ima oko 400 porodica sa troje ili više djece.

prijedorgrad.org

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ASHA prodaja vozila