fbpx

Narednih dana sunce, kiša i pljuskovi, temperature do 28 stepeni

Umjereno i ponegdje pretežno oblačno vrijeme s kišom i temperaturama od devet do 28 stepeni Celzijusa preovladavat će u narednim danima u Bosni i Hercegovini.

Drugog dana vikenda, u Hercegovini se očekuje sunčano vrijeme. U Bosni sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između devet i 14, na jugu zemlje od 14 do 18, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 20 i 25, na jugu zemlje od 25 do 28 stepeni.

I prvog radnog dana sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tokom dana, razvojem oblačnosti, u centralnim, istočnim i jugozapadnim područjima s kišom i pljuskovima. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između devet i 15, na jugu zemlje od 14 do 18, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 20 i 26, na jugu zemlje od 25 do 28 stepeni.

Sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost preovladavat će i u utorak. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tokom dana, razvojem oblačnosti s kišom i pljuskovima u Bosni i višim područjima Hercegovine. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 11 i 16, na jugu zemlje od 14 do 18, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 20 i 26, na jugu zemlje od 25 do 28 stepeni Celzijusa.

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila