Početna Region Najveća hotelska grupacija u Hrvatskoj traži sezonce, neto primanja blizu 1.300 KM

Najveća hotelska grupacija u Hrvatskoj traži sezonce, neto primanja blizu 1.300 KM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveća hotelijerska grupacija u Hrvatskoj Valamar Riviera je u sklopu priprema za otvaranje sezone počela tražiti sezonske zaposlenike.

Garantuje im minimalna neto primanja od 5.000 kuna (oko 1.292 KM) tokom tri do šest mjeseci rada, izvijestili su u petak iz Valamara.

Osim novih sezonaca, Valamar Riviera je, kako kažu, uspjela zadržati i program cjelogodišnjih primanja za stalne sezonce s kojim nastavljaju i ove godine.

“S obzirom na planirano otvaranje većine Valamarovih hotela, ljetovališta i kamping ljetovališta do sredine smaja, sezonski radnici u Valamaru mogu očekivati između tri i šest mjeseci rada u sezoni 2021.”, poručuju iz Valamara, uz napomenu da nude i smještaj u Kući Valamar, tople obroke i druge pogodnosti, kao i da nude široku ‘lepezu’ poslova, kaže se u saopćenju koje je prenijela agencija Hina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po podacima koje iznose, Valamar je u kriznoj 2020. godini u svim svojim objektima ugostio više od 300 hiljada turista, a ni u jednom nisu do sada zabilježili nijedan slučaj prijenosa zaraze koronavirusom.

“Visoki standardi u okviru V Health & Safety programa u Valamaru omogućuju najviši nivo sigurnosti i zdravlja za goste i zaposlenike čemu se posebna briga posvećuje i u ovoj godini”, navodi se u saopćenju.

biznisinfo.ba