Početna Vijesti Najpoželjniji holivudski neženja: Leonardo DiCaprio nikad nije bio zaljubljeniji

Najpoželjniji holivudski neženja: Leonardo DiCaprio nikad nije bio zaljubljeniji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leonardo DiCaprio važi za jednog od najpoželjnijih holivudskih neženja, koji se nikada nije upuštao u ozbiljne veze i dugotrajne odnose. Međutim, njegova nova djevojka, manekenka Camila Morrone bi ipak njegov status vječitog neženje mogla promijeniti.

Naime za vrijeme film festivala u Cannesu paparazzi su uhvatili DiCapria s djevojkom koju pažljivo fotografira ispred elitnog restorana, a fotografije zaljubljenog para ubrzo su preplavile sve svjetske tabloide. Ovo je bio jedan od rijetkih trenutaka kada se poznati glumac mogao uhvatiti u ovako prisnom odnosu s nekom djevojkom. Par je u vezi u posljednjih godinu dana i očito je Leonardo pronašao ono što je cijelog života tražio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glumac je dugo godina važio za najvećeg holivudskog ženskaroša koji nije nikada imao namjeru da se skrasi samo s jednom djevojkom ali očito da mu je mlađahna Camilla promijenila mišljenje. Slavni glumac slab je na manekenke i supermodele, pa smo ga tako u prošlosti mogli vidjeti u zagrljaju slavne Gisele Bundchen, Bar Refaeli i Blake Lively, a romansu s danskom ljepoticom Ninom Agdal završio je prije dvije godine nakon čega ga je zavela Argentinka Camila Morrone.

ASHA prodaja vozila