fbpx

Najpoželjniji holivudski neženja: Leonardo DiCaprio nikad nije bio zaljubljeniji

Leonardo DiCaprio važi za jednog od najpoželjnijih holivudskih neženja, koji se nikada nije upuštao u ozbiljne veze i dugotrajne odnose. Međutim, njegova nova djevojka, manekenka Camila Morrone bi ipak njegov status vječitog neženje mogla promijeniti.

Naime za vrijeme film festivala u Cannesu paparazzi su uhvatili DiCapria s djevojkom koju pažljivo fotografira ispred elitnog restorana, a fotografije zaljubljenog para ubrzo su preplavile sve svjetske tabloide. Ovo je bio jedan od rijetkih trenutaka kada se poznati glumac mogao uhvatiti u ovako prisnom odnosu s nekom djevojkom. Par je u vezi u posljednjih godinu dana i očito je Leonardo pronašao ono što je cijelog života tražio.

Glumac je dugo godina važio za najvećeg holivudskog ženskaroša koji nije nikada imao namjeru da se skrasi samo s jednom djevojkom ali očito da mu je mlađahna Camilla promijenila mišljenje. Slavni glumac slab je na manekenke i supermodele, pa smo ga tako u prošlosti mogli vidjeti u zagrljaju slavne Gisele Bundchen, Bar Refaeli i Blake Lively, a romansu s danskom ljepoticom Ninom Agdal završio je prije dvije godine nakon čega ga je zavela Argentinka Camila Morrone.

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila