Početna Turizam Najduži planinski bob u regionu otvara se na Jahorini

Najduži planinski bob u regionu otvara se na Jahorini

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Jahorini će u četvrtak, 15. avgusta, biti svečano otvoren najduži planinski bob u regionu, najavljeno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”.

Svečano otvaranje će biti održano u novom objektu pored vještačkog jezera, u neposrednoj blizini silazne stanice šestosjeda Poljice.

Olimpijski centar “Jahorina” ističe da se planskim investicijama želi pozicionirati na mapi najpoželjnijih turističkih destinacija jugoistočne Evrope i kada je ljetna turistička sezona.

Izgradnja ove najveće ljetne, adrenalinske, atrakcije, planinskog boba na šinama čija je dužina 2.500 metara, ujedno i najvećeg u ovom dijelu Balkana, je samo jedan od segmenata uspješne strategije, naveli su iz ovog centra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema programu, u 14.30 sati predviđeno je okupljanje učesnika na platou Poljice i organizovani odlazak šestosjedom do vrha, u 15.00 sati okupljanje učesnika na polazu boba na šinama /pored vještačkog jezera/, u 15.15 sati program svečanog otvaranja i konferencija za medije kojoj će, osim visokih zvaničnika, prisustvovati direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić i predsjednik Nadzornog odbora Nedeljko Elek.

Kako je najavljeno, prisutnima će se na otvorenju obratiti i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, kao i predsjednica bh. entiteta Republika Srpska Željka Cvijanović.

ASHA prodaja vozila