Početna Sponzorisani artikal NA TURNIRU U BORIKU – BORBENO:  FK Rekreativo i „pravnici“ u Meridian...

NA TURNIRU U BORIKU – BORBENO:  FK Rekreativo i „pravnici“ u Meridian opremi

 

Meridian je poželio sreću fudbalerima Rekreativa i timu Saveza studenata Pravnog fakulteta, koji se takmiče na 47. turniru u malom fudbalu ”Borik Nekatar 2022“.

Prijateljstvo „najvećeg malog kluba“ na svijetu i regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću traje već tri sezone, a fudbaleri „Rekreativa“ na sportska bojišta izlaze u novim dresovima, jednom od Meridian poklona.  Tako je i ovog puta, na tradicionalnim turniru, na parketu „Borika“ u Banjaluci.

„Nadamo se da će ekipa pokazati najbolje od sebe, želimo im svu sreću i što bolji plasman. Sigurni smo da entuzijazma ne nedostaje, ali ponavljamo da je u sportu, osim pobjede, važno i učestvovanje. S tribina ćemo, dok god se bore, navijati i bodriti Rekreativce“, kažu u Meridianu i podsjećaju na slogan Rekreativa – „Ljubav traje“, dodajući – i podrška traje.

Ova kompanija uvijek ističe koliko cijeni sve što rade sportski klubovi, a posebno oni „mali“ koji se trude da popularizuju amaterski sport. Baš zbog toga, nikada nije izostala ni podrška studentima Pravnog fakulteta iz Banjaluke.

„I budući pravnici na sve sportske terene, a ne samo na turnir u Boriku, izlaze u opremi s našim zaštitnim znakom. Želimo da napunite mreže protivnika, a spremili smo dlanove za navijanje u Boriku“, ističu u Meridianu dodajući da su ponosni na sve inicijative koje ovi mladi ljudi pokreću, bilo da se tiču kulture ili sporta.

Podrška – svima!

Kompanija Meridian u BiH trenutno podržava desetak klubova: od niželigaša poput fudbalskih klubova Rekreativo, Zvijezda Kakmuž i Sloge iz Trna, preko prvoligaša FK Goražde, KK Varda, RK Sloga Prnjavor, pa do premijerligaša – FK Sloga Meridian Doboj, KK Bosna Meridianbet Sarajevo, OKK Sloboda Tuzla, i ŽKK Banovići do KK Proma iz Donjeg Vakufa.