Početna Vijesti Na putu Dubica – Gradiška poginuo motorista

Na putu Dubica – Gradiška poginuo motorista

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na magistralnom putu M-14 Kozarska Dubica (Bosanska Dubica) – Gradiška, u mjestu Međeđa, dana 08.06.2019. godine, oko 18,10 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali motocikl marke „Yamaha“ kojim je upravljalo lice inicijala M.G. (1966) iz Gradiške i putnički automobil marke „Seat Ateca“ kojim je upravljalo lice inicijala S.K. (1976) iz Banjaluke. U ovoj saobraćajnoj nezgodi smrtno je stradao vozač motocikla lice M.G.

Uviđaj na licu mjesta izvršio je okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i policijski službenici Policijske stanice Kozarska Dubica.

Od strane postupajućeg tužioca naložena je obdukcija tijela smrtno stradalog lica a koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i druge učesnike u saobraćaju od neželjenih posljedica.

S obzirom na činjenicu da su vozači motocikla, lakih motocikla i mopeda jedne od ugroženijih kategorija učesnika u saobraćaju, ovim putem skrećemo pažnju da u saobraćaju učestvuju sa tehnički ispravnim i registrovanim motociklima, da koriste zaštitnu opremu, da brzinu kretanja prilagode uslovima na putu kao i da u saobraćaju ne učestvuju pod dejstvom alkohola.

 

 

ASHA prodaja vozila