Početna Region Na Kosovu prikazana mapa Crne Gore od koje je otcijepljen jedan dio...

Na Kosovu prikazana mapa Crne Gore od koje je otcijepljen jedan dio uz poruku “vi ste sljedeći”

Duel UEFA-ine Konferencijske lige između kosovskog KF Llapi i Budućnosti iz Crne Gore ni ovaj put nije protekao bez provokacija, a sada su domaći navijači uz kartu Crne Gore s otcijepljenim dijelom poručili: “Vi ste sljedeći”.

Povišenih tenzija na meču dva spomenuta kluba bilo je i u prvom meču u Podgorici, a tada su navijači Budućnosti istakli parolu “Onamo braćo, spremajmo hod”, što je dio narodne himne Crne Gore na prelazu iz 19. u 20. vijek. Uz tu poruku, skandirali su pjesmu “Idemo u Srbiju”.

Nakon toga iz KF Llapi su objavili saopćenje za medije te pozvali na “mobilizaciju cijelog albanskog naroda”, navodeći da žele odgovoriti svima koji su pokazali mržnju prema cijelom albanskom narodu, a već tada se znalo da ni uzvratni meč neće proći bez tenzija i novih provokacija.

I tako su, na meču u Prištini, podigli transparent sa mapom Crne Gore od koje je otcijepljen jedan dio i uz nju istakli poruku: “Vi ste sljedeći”. Jasno, ovakvo njihovo ponašanje privuklo je veliku pažnju svih regionalnih medija.

Što se tiče same utakmice, uzvratni susret je završio rezultatom 2:2, a nakon pobjede od 2:0 u prvom meču, Budućnost je tim koji ide u 2. pretkolo.