Put Hambarine - Ljubija
Put Hambarine - Ljubija

Zbog kvarova na dalekovodima usljed sniježnih padavina koje su tokom noći i jutra zahvatile područje Prijedora bez struje su dijelovi Gomjenice, Ćele, Saničana, Rakelića, Busnova, Jugovaca, Cikota, Volara i Čarakova, Ljubije.

lz prijedorske RJ Elektrokrajine, poručuju da su ekipe na terenu i da otklanjaju kvarove. Stabilizacija se očekuje krajem dana.

Zbog snježnih padavina,saobraćaj se odvija otežano i usporeno na većini puteva u RS,posebno izdvajamo dionice Banjaluka-Teslić preko Borja,Mrkonjić Grad-Mliništa,Karanovac-Kneževo-Ugar,Šipovo-Novo Selo, Vlasenica-Han Pijesak,preko prevoja Han Pogled, Gacko-Tjentište,preko prevoja Čemerno,te Sarajevo-Rogatica,preko Romanije.

Na dionicama u višim predjelima za teretna motorna vozila OBAVEZNA je upotreba lanaca.Ekipe putnih službi nalaze se na terenu i obavljaju neophodne intervencije.Zbog srušenih stabala na kolovoz,saobraća se usporeno na magistralnom putu Banjaluka-Kotor Varoš.Savjetujemo maksimalno opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zimske opreme.