fbpx

„Mlječanica“ domaćin odbojkaškim klubovima invalidnih lica iz Prijedora i Banjaluke

Javna zdravstvena  ustanova Specijalna bolnica za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju  „Mlječanica“ danas je  bila domaćin odbojkaškim klubovima invalidnih lica iz  Prijedora i Banjaluke  koji su na adaptiranim terenima odigrali  utakmicu. „Ovo je novina koju svim resursima podržavamo i u službi sporta „, naglasio je Dragan Brdar direktor „Mlječanice“. Miladin Cvijić, predsjednik Odbojkaškog kluba invalida „Kozara“ iz Prijedora  kaže da je ovo prvi put da se na domaćim  terenima promoviše invalidski sport, sjedeća odbojka.

Rezultat je bio u drugom planu, a u prvom promocija ovog sporta. Odbojkaši su  osim publike imali i podršku u direktoru Specijalne bolnice za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju „Mlječanica“ Draganu Brdaru. Zajedno s osobljem bolnice domaćinski se potrudio da se odbojkaši osjećaju ugodno. A podršku promociji sjedeće odbojke dobili su  i od  Darka Banjca, narodnog poslanika u NS RS.

Brdar je podsjetio da je u srijedu  raspisan i javni poziv za izbor izvođača radova na sanaciji krova i krovne konstrukcije na cijelom kompleksu  bolnice „Mlječanica, te  zamjena stolarije na drugom spratu  smještajnih kapaciteta . Vrijednost radova iznosiće oko 460 000 maraka. Specijalna bolnica za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju „Mlječanica“ na raspolaganju ima 147 ležajeva.

M.Z.

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila