Početna Politika Mladi profesor muzike zgrožen politikom, javno istupio iz SDS-a

Mladi profesor muzike zgrožen politikom, javno istupio iz SDS-a

Njegovo pismo prenosimo u cijelosti:

 

Politika SDS-a od samog vrha ima više interese gdje se zanemaruju potrebe svih elokventnih ljudi koji suštinski mogu da doprinose i determinišu prave vrijednosti ne samo u SDS-u nego i zajednici u cjelini.

Stranke kao političke organizacije su izgubile i dalje gube povjerenje građanstva, a ova stranka je za mene poseban primjer.

Primjetio sam da su prisutni pojedinci bez sloge koji rade na promjenama ali se postavlja pitanje koliko je moguće učiniti promjene bez krupnih koraka odnosno ogromnih finansijskih sredstava i finansijera koji takođe imaju svoj interes u svemu tome.

U prvom po veličinu gradu u RS, Banjaluci, su se pojavile nove političke opcije kao i pojedinci koji pokušavaju da naprave promjene i ja im od srca čestitam na tom. Nadam se da će to uspjeti iznjedriti do kraja.

U svakom poslu pa i u politici moraju da postoje određena načela odnosno principi. Ovdje nisam primjetio da je suština politike dobrobit zajednice, od kada sam aktivan član skoro godinu dana.

Svako bi trebao da sluša svoj unutrašnji glas, a ne da bude u službi destruktivne politike jer se time umanjuje vrijednost društva.

Vaš prof. Mr Miloš Zec.

ASHA prodaja vozila