Banjalučanka Sandra Savić (26) objavila je radosne vijesti.

Mlada mama male Maše, u rozoj trenerci, nasmijana i sa balonima u rukama, ispred VMA u Beogradu, svima je poručula kako je nakon duge i teške borbe, uspjela da pobijedi rak!

“Ubili smo ga! Nestao je i neka mu nikada ne padne na pamet da opet zakuca na ova vrata. Nije dobrodošao! Sandra 1! Rak 0!“, poručila je ona.

 

Sandra je ujedinile humane ljude Banjaluke, BiH, i regiona. Mnogi su dali svoj doprinos njenoj životnoj borbi i na njen apel odazvali su se bez razmišljanja. Pomogli su joj da sakupi dovoljne zalihe krvi i izbori se sa opakom bolešću.

Sandra je uradila ono što treba kako bi se zahvalila i odužila za to – iz ove mukotrpne borbe izašla je kao pobjednica, a odmah po dolasku kući objavila je video koji tjera suze na oči.

Stigla je svojoj kući i svojoj porodici, a tamo su je sačekali suprug i kćerkica, njena najvažnija podrška. Dokazala je to Sandra i pjesmom koju je izabrala za video koji je raznježio njene pratioce, ali i one koji to nisi. “Sve ti dugujem” – Džiboni kako dolikuje prati ono što je Sandra ovjekovječila snimkom koji želi da sačuva od zaborava. S razlogom!

Korsnici društvenih mreža sa radošću su dočekali vijest i snimak koji je Sandra objavila. Zahvaljuju se Bogu što je bio uz nju i pomogao joj da prebrodi ono najteže. Nadaju se i mole za dug i srećan život mlade Banjalučanke sa njenom porodicom.