Početna Zanimljivosti “MISLIM DA JE DUGO VJEŽBAO DA TAKO PIŠE” Stručnjaci analizirali rukopis Kim...

“MISLIM DA JE DUGO VJEŽBAO DA TAKO PIŠE” Stručnjaci analizirali rukopis Kim Džong Una i otkrili nešto NEOČEKIVANO

Predsjednik Sjeverne Koreje Kim Džong Un i njegov južnokorejski kolega Mun Džae In izjavili su u petak poslije sastanka u demilitarizovanoj zoni da žele da okončaju rat između dvije zemlje i “nuklearno razoružaju” Korejsko poluostrvo.

Novinari iz cijelog svijeta budno su pratili svaki korak dvojice državnika, pa su, između ostalog, analizirali kratku poruku koju je Kim Džong Un zapisao u knjizi gostiju.

– Počinje nova era – novi početak u istoriji i doba mira.

U singapurskom listu “The Straits Times” dvojica grafologa analiziraju Kimov zapis, koji, kako tvrde, otkriva da je on drugačiji nego što Zapad misli.

Bivši istražitelj i sadašnji advokat Ku Bon Đin, koji je već objavio knjigu sa analizama različitih rukopisa, kaže da Kimov rukopis liči na rukopis njegovog oca i djeda.

– Mislim da je dugo vježbao da tako piše. Ali njegov rukopis nije tako lep i kitnjast, što može da znači da nije tako tvrdoglav – tvrdi ovaj stručnjak i dodaje: “Brzina kojom je ispisao poruku ukazuje na sposobnost za brzo reagovanje i predusretljivost. Osim toga, nema toliko odstupanja između različitih slova, što pokazuje da ‘uopšte nije toliko impulsivan i neuračunljiv’”.

Forenzičar Li Hi Il je istakao da je ispisani tekst iskošen naviše, što je “česta pojava kod vodećih i uspješnih ličnosti, a svjedoči o njihovom samopouzdanju”.

Prema njegovim rečima, naglašeno iskrivljen drugi red pokazuje da je Kim bio uzbuđen i to “uzbuđen od radosti”, piše Blic.

Dental Studio Prijedor