Početna Politika MIODRAG DERETIĆ NA ČELU PRIJEDORSKOG PDP-A

MIODRAG DERETIĆ NA ČELU PRIJEDORSKOG PDP-A

Miodrag Deretić novi je predsjednik Gradskog odbora Patrije demokratskog progresa Prijedor. Odlučeno je to večeras na devetom Saboru prijedorskog PDP-a, kojem je prisustvovalo najviše rukovodstvo ove partije.

“Ljudi me zaustavljaju i pitaju, hoće li biti smjena u PDP-u. Nema smjena. Razgovaraću sa opozicionim i partijama na vlasti, jer moramo nastojati u što kraćem vremenskom periodu da napravimo u Prijedoru takav ambijent da se kvalitet života svakog građanina poboljša”, poručio je Deretić.

Iza PDP-a su uspješno provedeni unutarstranački izbori u Prijedoru i Rogatici. Pružajući podršku novoizabranom rukovodstvu Gradskog odbora PDP-a Prijedor predsjednik stranke, Branislav Borenović, istakao je da je pred Deretićem složen posao u vrlo izazovnim trenucima, te da ne sumnja da će ogromno iskustvo i mudrost koju on ima iskoristiti sa ekipom mladih ljudi.

“Spojem mladosti i iskustva ostvarićemo rezultat koji očekujemo u Prijedoru. A, očekujemo zaista dobar rezultat na sljedećim izborima. Mi ćemo dati punu podršku novom rukovodstvu Gradskog odbora u Prijedoru, da u narednom periodu zajedno sa nama sprovode politiku PDP-a”, istakao je Borenović.

Nakon Sabora, najuže rukovodstvo ove patrije razgovoralo je sa Prijedorčanima na Malom gradskom trgu.

kozarski.com

ASHA prodaja vozila