Početna Kultura Mia Begović gostuje u Prijedoru sa predstavom „Sve što sam prešutjela“

Mia Begović gostuje u Prijedoru sa predstavom „Sve što sam prešutjela“

Poznata ex-yu glumica Mia Begović prvi put dolazi u Prijedor sa čuvenom predstavom „Sve što sam prešutjela“, koja će biti izvedena u Pozorištu Prijedor 30. septembra.

„Sve što sam prešutjela“ je svojevrsna ispovijest glumice u kojoj publiku vodi kroz svoj život, govoreći o usponima i padovima, ljubavi, rastancima i gubicima, ali i o najvećim životnim i profesionalnim radostima.

Predstava je praizvedbu doživjela na sceni Pozorišta „Vidra“ 2017. godine i predstavlja, kako glasi opis, presjek života i rada slavne glumice iz perspektive žene, majke, prijateljice, jedne od mnogih koje će se u ovoj predstavi prepoznati.

Reditelj predstave je nagrađivani Ivan Leo Lemo.

Mia Begović je već 20 godina član Kazališta „Kerempuh“ iz Zagreba, a u svojoj bogatoj karijeri snimala je u svim državama bivše Jugoslavije. Ostvarila više od 60 uloga, a publika je naročito pamti po rolama u serijama „Vila Marija“, „Zabranjena ljubav“, „Ponos Ratkajevih“, „Tata i zetovi“.

Dobitnica je brojnih nagrada i priznanja, od kojih posebno treba izdvojiti nagradu „Afrodita“, koju je 1986. godine dobila za najpopularniju glumicu Jugoslavije, nagradu „Histrion“ za poseban doprinos glumi 1996. i 1998. godine i nagradu „Orlando“ Dubrovačkih ljetnih igara 2014. godine.

Organizator gostovanja je agencija „Venturo“ Banjaluka, a karte se mogu kupiti u Pozorištu Prijedor.

Nezavisne novine

ASHA prodaja vozila