Meridian vam predstavlja Endorphina Lucky Chance Machine promociju – uživajte uz omiljene slotove i osvojite idealne keš nagrade

Ako u vama ima takmičarskog duha, a uz to volite slot igre, imamo pravu stvar za vas!

Predstavljamo vam promociju Endorphina Lucky Chance Machine koja se održava ekskluzivno u Meridianu u periodu od 3. do 10. aprila.

Vaš zadatak je da se opustite i uživate uz devet odabranih slotova popularnog provajdera i možete osvojiti dio nagradnog fonda od čak 2.000 EVRA!

Da biste učestvovali u ovoj fešti, potrebno je da podesite svoje uloge na minimum 0,25 EUR po spinu, nakon čega počinje zabava. Svakim spinom osvajate određeni broj poena kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Na kraju ove pustolovine biće nagrađeno 15 najboljih igrača, dok apsolutni pobjednik osvaja 500 EVRA!

Ne propustite vrhunsku žurku, samo u Meridianu!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvijek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svijet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 35 KM bonusa dobodošlice bez rizika: pored 15 KM bonusa za klađenje, dobijaš i 20 KM kazino bonusa. Registruj se – i to je sve.

Neodoljiva avantura počinje i prije nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

Niz veličanstvenih džekpot dobitaka se nastavlja iz dana u dan na Meridianu. Sarajlija je ostvario dobitak koji je znatno “popravio” njegov kućni budžet.

Igrajući slot Dead or Alive 2 osvojio je 88.948 KM! Uzbudljiva slot avantura donijela je Sarajliji dobitak o kojem je oduvijek sanjao.

Posjetite i vi Meridian i uživajte u igri!