Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Kompanija Meridian prepoznaje rastuću popularnost i važnost E-sporta, te je pružila značajnu podršku u organizaciji dva izvanredna događaja – E-sport kupa i uzbudljive Fantasy lige. Ovi događaji privukli su veliki broj banjalučkih studenata i pružili im nezaboravno iskustvo takmičenja, zabave i druženja.

Podsjetimo, uz pomoć Meridiana održan je odličan E-sport kup koji je organizovao Savez studenata Pravnog fakulteta. Zbog podrške Meridiana, takmičenje je bilo organizovano na visokom nivou, sa impresivnom multimedijalnom opremom koja je osigurala neponovljivo iskustvo za sve učesnike.

Istovremeno, Fantasy liga koju je organizovao Savez studenata Elektrotehničkog fakulteta u Banjaluci takođe je privukla veliku pažnju budućih inženjera. Meridian je ponosno obezbijedio bogat nagradni fond za ovu ligu, što je dodatno motivisalo takmičare da pokažu svoje vještine i strateško razmišljanje u odabiru timova.

– Prepoznali smo potencijal E-Sporta kao nove forme takmičenja i zabave koja povezuje ljude širom svijeta. Svjesni smo koliko je elektronski sport popularan među mladima i odlučili smo da podržimo ove projekte koji su fokusirani na našu studentsku zajednicu. Uživali smo, navijali i čestitamo pobjednicima – kažu u Meridianu.

Meridian se ističe kao lider u industriji priređivanja igara na sreću, ali i kao društveno odgovorna kompanija koja podržava mlade i njihove interese.

– Ponosni smo na uspjeh ovih događaja i radujemo se budućim zajedničkim projektima sa studentskom zajednicom – dodaju u Meridianu.

Partnerstvo Meridiana i studentskih organizacija predstavlja i odličan primjer sinergije korporativnog sektora i akademske zajednice.