Početna Sponzorisani artikal MERIDIAN DONIRAO VIŠEMILIONSKU POMOĆ SRBIJI I ZEMLJAMA U REGIONU

MERIDIAN DONIRAO VIŠEMILIONSKU POMOĆ SRBIJI I ZEMLJAMA U REGIONU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaposleni kompanije Meridian pomažu i volontiraju širom Srbije. Prenosimo saopštenje ove kompanije…

 

Više desetina naših zaposlenih se među prvima javilo da kao dobrovoljci širom Srbije pomognu našim najugroženijim sugrađanima – na licu mjesta, raznoseći pakete pomoći, sada kada je najteže.Naši zaposleni kao dobrovoljci pomažu po opštinama u Srbiji i u Crvenom krstu, jer sada je važno da budemo solidarni i da ne ostavimo naše ljekare, policajce i vojnike da sami na svojim leđima iznesu teret ove krize.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kompanija Meridian koja je uvijek bila uz svoj narod, svoju državu,pomaže u borbi protiv Covid–19. Kao jedna od najvećih evropskih i srpskih kompanija za proizvodnju tehnologije i priređivanje igara na sreću koja posluje u preko 30 zemalja,smo odlučili da doniramo višemilionske novčane iznose Srbiji i zemljama u regionukoji će se koristiti za pomoć bolnicama inabavku medicinske i druge opreme u borbi protiv ove pandemije.

 

Na ovaj način stvorićemo što bolje uslove za rad naših ljekara i drugog medicinskog osoblja, koje se nadljudskim naporima bori sa ovom pošasti.

Kompanija Meridian izražava ogromnu zahvalnost svim zdravstvenim radnicima i medicinskim sestrama i tehničarima, policajcima i vojnicima  širom naše zemlje koji su stali u odbranu zdravlja naših građana.

 

Meridian je i proteklom periodu bio donator Instituta za majku i dete, Dečijoj bolnici za plućne bolesti, Kliničko – bolničkom centru “Dragiša Mišović” kao i udruženjima koja se bave pomoći djeci i drugim ugroženim društvenim grupama. Cilj nam je da omogućimo da se naši sugrađani liječe u savremenijim i boljim uslovima i od toga nećemo odustati ni u ovoj godini.

 

Meridian je uvijek uz svoj narod kad je najteže.

 

 

 

 

 

ASHA prodaja vozila