Početna Sponzorisani artikal Menadžment Binga zajedno sa kolegama u trgovinama

Menadžment Binga zajedno sa kolegama u trgovinama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više od 100 radnika uprave Binga su nekoliko dana pomagali kolegama u trgovinama. Svoj radni dan su proveli radeći sve poslove koji se obavljaju u maloprodaji: punili su police, usluživali na odjelima, radili u skladištu, te bili na usluzi kupcima, koje je ova gesta uprave obradovala.

„Teška je godina iza nas, ali smo se vodili time da su naši radnici naša najveća snaga. Zato smo kolegama u trgovinama pružili podršku i na terenu. Svi smo se radovali drugačijem radnom danu. A i kupci su se istinski obradovali kada su vidjeli da je stiglo „pojačanje“ u njihove omiljene trgovine. Cilj nam je da  na ovaj način damo dodatnu podršku našim kolegama u  maloprodaji jer smo svi dio velike Bingo porodice.

Ovaj način povezivanja menadžmenta i maloprodaje simbolizuje  našu  sinergiju  i zajedničku pripadnost. Kao najveća domaća  kompanija u BiH, imamo veliku odgovornost prema našim zaposlenim, kupcima i poslovnim partnerima. Sigurni smo da ćemo zajednički prebroditi sve izazove koji su pred nama“, rekao je Edin Ibrahimović, izvršni direktor za biznis operacije kompanije Bingo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim pomoći kolegama u trgovinama, svim zaposlenim u grupaciji podijelili su prigodne poklone sa porukom u čijem su sadržaju proizvodi fabrika koje su u vlasništvu Binga, a njihovoj djeci podijelili su novogodišnje paketiće.

„U proteklih sedam dana svih naših 9.000 uposlenih dobili su po paketić u cekeru posebno kreiranom u ove svrhe, sa toplom porukom: „Kroz sve smo prošli zajedno. I dalje ćemo biti zajedno.“ , a njihovoj djeci smo uručili novogodišnje paketiće“, dodao je Ibrahimović.

Iz kompanije kažu da vjeruju da će naredna godina biti uspješnija svima, te su sugrađanima, kupcima i zaposlenima poželjeli puno zdravlja i radosti.

Kompanija Bingo je u 2020. godini nastavila razvoj. Otvorili su pet novih trgovina, uključujući i Bingo City Center u Sarajevu u sklopu kojeg se nalazi najveći hipermarket u Bosni i Hercegovini. Godinu završavaju sa skoro 9.000 zaposlenih i 215 poslovnih jedinica.

ASHA prodaja vozila