fbpx

Marija Šerifović oduševila prisutne na ”Kozara puls fest-u” (FOTO)

Na radost onih koji su se odvažili da noć provedu u srcu Kozare, bez bojazni od kise koje nije ni bilo, solistički koncert Marije Šerifović, oduševio je publiku svih uzrasta. Magična noć pod mjesečinom, uz nevjerovatan glas Šerifovićeve, kao da je hipnotisala sve one koji su uživali u koncertu. Marija je i ovaj put dolazala da je najbolja a to su potvrdili mnogobrojni posjetioci ”Kozara puls festa” koji nisu krili oduševljenje.

Prije koncerta Marija nam je rekla da je ovo jedinstvena prilika da nastupa u ovakvom ambijentu i da je oduševljena prirodom Kozare.

– Drago mi je da sam ovdje. Vrijeme je idealno. Moja tehnicka ekipa, hvali vas sve vrijeme. Dobra organizacija i hvala svima koji su došli ovako daleko – rekla je Šerifovićeva.

Iako su se širile dezinformacije da koncerta nece biti, organizator festivala, Drazen Vrhovac, rekao je da se trud isplatio.

– Dvije prelijepe noći i mnogo pozitivne energije dokaz su da smo na pravom putu. Svjedoci smo odlične energije u oba dana “Kozara puls festa”. Javljaju se bendovi sa pozitivnim komentarima. Mislim da smo sa Marijom poentirali i ubrzo krećemo sa radom za sljedeću godinu – rekao je Vrhovac.

Treći dan festivala, danas, na platou Mrakovica organizovan je sajam domaćih proizvođača, promotino-prodajna izložba domaće hrane i pića.

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila