Početna Region Makljaža u Splitu: Francuski turist i konobar potukli se zbog palačinki!

Makljaža u Splitu: Francuski turist i konobar potukli se zbog palačinki!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na središnjem splitskom trgu u utorak oko 11 sati došlo je do incidenta između konobara i gosta, a internetom već kruži snimka na kojoj se vide dvojica mladića kako se tuku, piše Slobodna Dalmacija.

Francuski državljanin bio je bos, obučen u bermude i kratku crnu košulju dok je konobar s kojim se tukao odjeven u dugu bijelu košulju, duge hlače i ljetne zatvorene cipele. Borba koju je inicirao konobar trajala je manje od minute i završila kad je domaćin krošeom “načeo” stranog gosta, koji je nakon nekoliko izmijenjenih udaraca, kako se čini, pao od udarca koji mu nije ni upućen.

Žena u zelenoj haljini zavikala je na francuskom jeziku, a domaći su dovikivali: “Neka mu ih je da”, misleći na batine, a čuju se i povici: “Neka se mlate, majko moja”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema izjavi očevidaca, sukob na Pjaci u restoranu Plac izbio je oko – deserta! Navodno je Francuz naručio palačinke koje su stigle na njegov stol s priličnim kašnjenjem, zbog čega ih nije htio platiti, što je dovelo do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba konobara i stranca na štekatu, piše Slobodna Dalmacija.

U jednom trenutku konobar je gostu uzeo mobitel (valjda kao osiguranje naplate), zatim je došlo do naguravanja u kojem je mobitel “odletio”, a na kraju je sukob završio brzinskom tučnjavom u kojoj je stranac završio na tlu.

I konobar i Francuz sad su dostupni policiji – s konobarom djelatnici Prve policijske obavljaju razgovor dok je Francuz odveden na Hitnu pomoć kako bi mu se pružila liječnička pomoć te će tek nakon toga biti ispitan.

ASHA prodaja vozila