Početna Vijesti “Magareće godine” osnovaca iz Busnova najbolja predstava

“Magareće godine” osnovaca iz Busnova najbolja predstava

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za najbolju predstavu dramskih sekcija prijedorskih osnovnih škola, po konkursu koji devet godina raspisuje Pozorište Prijedor, proglašena je predstava “Magareće godine” OŠ “Petar Petrović Njegoš” iz Busnova.

Ta predstava osvojila je i priznanja za najbolju režiju, scenografiju te za najbolju mušku ulogu koja je pripala učeniku Dejanu Joviću.

Područno odjeljenje te škole u Krivaji u predstavi “Sveti Sava” imalo je najbolju sporednu žensku ulogu i najbolji tekst.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OŠ “Petar Kočić” sa predstavom “I djevojčice igraju fudbal” po tekstu Đurđe Lili osvojila je specijalnu glumačku nagradu, kao i nagradu za najbolju žensku ulogu i najbolju muziku. Nagrada za scenski pokret, ljepotu govora i za radost igre pripala je đacima iz OŠ “Vuk Karadžić” iz Omarske za predstavu “Crvenkapina šetnja”, dok je OŠ “Mladen Stojanović” iz Ljubije imala najbolji kostim i masku u predstavi “Šumska škola”. Područno odjeljenje te škole u Donjoj Ljubiji dobilo je nagradu za najbolju sporednu mušku ulogu u predstavi “Kapetan Džon Piplfoks”.

(Glas)

ASHA prodaja vozila