Početna Biznis “MADI Oil” benzinska pumpa u subotu otvara svoja vrata

“MADI Oil” benzinska pumpa u subotu otvara svoja vrata

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U moru negativnih informacija, pesimističnih progonoza i crne statistike u Bosni i Hercegovini, pozitivne priče šalju poruku da nada u uspjeh ove zemlje ipak postoji.

“Sa zadovoljstvom i ponosom dijelimo našu radost sa svim pozitivnim ljudima u ovoj zemlji i želimo da se zajedno radujemo što većem broju uspješnih priča u Bosni i Hercegovini.

Naime, transportna flota naše kompanije broji više od 180 vozila i kao logičan slijed u kreiranju pouzdanog lanca snadbijevanja sirovinom odlučili smo se za pokretanje vlastite benzinske pumpe „MADI oil“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj projekat je kreirao nova radna mjesta i samim tim poslao jednu pozitivnu poruku u ovim teškim vremenima za bh. privredu”, poručuju iz kompanije tešanjske kompanije “Madi”.

Početak rada benzinske pumpe “MADI oil” je u subotu, 18.04.2020. godine na adresi Žabljak b.b., Usora.

“U okviru objekta, naši posjetioci će imati priliku da osim točenja goriva, koristite i usluge caffe bara i shop-a, a sve u skladu sa naredbama Kriznog štaba ZDK. U perspektivi ćemo uvesti i nove usluge a sve kako bi naši korisnici imali potpuno zaokruženu ponudu jedne specijalizirane i moderno opremljene lokacije”, poručili su iz najuspješnije mesne industrije u BiH.

fokus.ba

 

ASHA prodaja vozila