Početna Biznis Lukač ušao u posao sa nekretninama

Lukač ušao u posao sa nekretninama

On je jedan od trojice partnera koji su nedavno osnovali preduzeće “Lur Invest” koje će se baviti izgradnjom i prodajom stanova, saznaje portal CAPITAL.

Registracija preduzeća nedavno je okončana u Okružnom privrednom sudu u Banjaluci, a njegov direktor biće Predrag Uzelac, koji je ujedno i suvlasnik.

Sjedište je prijavljeno u ulici Nenada Kostića u Banjaluci, na istom broju gdje su i Uzelčeve firme “Grand Company” i “Euro Vending”.

Uzelac je i potpredsjednik Kinološkog saveza Republike Srpske, a sa Lukačem ga veže i strast prema lovu i rodni Petrovac.

Pored njih dvojice u ovaj posao je ušao i vlasnik hotela “Talija” Đurađ Regodić, koji je takođe u prijateljskim, a neki tvrde i kumovskim vezama sa Lukačem.

Inače, glavna djelatnost “Lur Investa” je zavedena pod šifrom 41.10., a to je Organizacija izvođenja projekata za zgrade.

Tačnije, kako nam je nekoliko stručnjaka pojasnilo ova djelatnost podrazumijeva da firma može da se bavi stanogradnjom bez svoje operative, odnosno angažujući druge podizvođače.