Početna BiH Lukač otkrio dokle se došlo s PROVJEROM VJERODOSTOJNOSTI Đokićeve diplome

Lukač otkrio dokle se došlo s PROVJEROM VJERODOSTOJNOSTI Đokićeve diplome

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministarstvo unutrašnjih poslova RS će, po preduzimanju mjera i radnji iz svoje nadležnosti, dostaviti odgovarajući izvještaj nadležnom Tužilaštvu, odgovor je ministra unutrašnjih poslova RS Dragana Lukača na poslaničko pitanje Nebojše Vukanovića kada će policija završiti istragu validnosti diplome ministra Petra Đokića.

Podsjećamo, mediji su nedavno pisali o diplomi ministra energetike i rudarstva RS Petra Đokića, odnosno o vjerodostojnosti njegove diplome.

Ministarstvo je nekoliko puta demantovalo medijske napise, a sporno je bilo gdje je završio fakultet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ukoliko u biografiji piše da je fakultet u Beogradu, taj podatak ne podrazumijeva da se radi i o Univerzitetu u Beogradu, i to državnom, već da je fakultet na teritoriji grada Beograda. U slučaju ministra Đokića, koji ima zvanje diplomiranog ekonomiste, fakultet pripada Megatrend International Expert Consortium Limited, London, odnosno Univerzitetu Megatrend iz Beograda – navedeno je u jednom reagovanju.

Na sajtu Ministarstva energetike i rudarstva RS u biografiji ministra se navodi da je Đokić zvanje diplomiranog ekonomiste stekao u Beogradu.

(Srpskainfo)

ASHA prodaja vozila