Početna Crna hronika Ljubija: Prevario četiri starija lica

Ljubija: Prevario četiri starija lica

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prevario četiri starija lica nakon čega je lišen slobode

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, dana 09.10.2019. godine, lišili su slobode lice A.B. iz Sanskog Mosta zbog postojanja sumnje da je u mjestu Ljubija, grad Prijedor izvršio krivično djelo „Prevara“.

Lice se sumnjiči da je dana 09.10.2019. godine, u vemenskom periodu od 09,00 do 11,00 časova, na području Ljubije dovelo u zabludu četiri lica, nudeći im lažnu donaciju u ogrevu i drugim predmetima. Tom prilikom lica je naveo da mu za obećanu uslugu daju određena novčana sredstva, što su oštećeni i učinili. Prilikom lišenja slobode kod lica je pronađen i privremeno oduzet predmetni novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv lica A.B. biće dostavljen  izvještaj za počinjena krivična djela „Prevara“.

Policijska uprava Prijedor apeluje na građane da budu krajnje oprezni prilikom posjeta nepoznatih lica koja nude na prodaju masažere, odjevne predmete, druge proizvode ili usluge, kao i da u slučaju bilo kakve sumnje na nedozvoljene radnje o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu ili ovakve slučajeve prijave na besplatni servisni broj „122“.         

Nezavinično riječ je o Albinu Bešiću.

ASHA prodaja vozila