fbpx

Lišeno slobode lice sa potjernice

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, dana 30.01.2018. godine, izvršili su kriminalističku obradu lica L.K. (1953) iz Sanskog Mosta, koji je istog dana, od strane policijskih službenika PU Banja Luka, po rapisu o traganju Policijske uprave Prijedor od aprila mjeseca prošle godine, lišen slobode, zbog postojanja osnova sumnje da je u ranijem periodu počinio više krivičnih djela na području grada Prijedora.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je osumnjičeni počinio pet krivičnih djela “Krađa” na način da je tokom 2013., 2017. i 2018. godine, u dva kioska i tri trgovačke radnje, prilikom kupovine robe, iskoristio nepažnju radnika i otuđio određenu količinu cigareta i duvanskih proizvoda u vrijednosti oko 350,00 KM.

Nakon završene kriminalističke obrade, zbog raspisane potjernice od strane Osnovnog suda u Banja Luci, lice je predato u nadležnost sudske policije, a nakon kompletiranja predmeta, od strane Policijske uprave Prijedor, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biće dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela “Krađa”.

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila