Početna Sport KUP GRADA U RUKAMA „RUDARA“

KUP GRADA U RUKAMA „RUDARA“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubjedljivom pobjedom od 5:0 nad Gomjenicom, fudbaleri „Rudar Prijedora“ osvojili su „Jelen kup grada Prijedora 2019“, i time u potpunosti opravdali ulogu favorita. Finalni susret Kupa grada odigran je na gradskom stadionu.

– Odbranili smo prošlogodišnju titulu i opravdali ulogu favorita. Kvalitet je bio na našoj strani i pobjedom smo priveli kraju jednu uspješnu sezonu – poručio je trener „Rudara“ Nedžad Žerić, koji je dodao da njegovim prvotimcima sad slijedi zaslužen odmor. Trofej pobjedničkom timu uručio je gradonačelnik Milenko Đaković.

– Čestitam svim učesnicima Kupa, a posebno „Rudaru“ na osvojenom trofeju – rekao je Đaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik je dodao da je ovaj turnir od velikog značaja za razvoj sporta na području Prijedora. Predsjednik Gradskog fudbalskog saveza Slaviša Kralj zahvalio se Gradskoj upravi i kompaniji „Molson kors“ na podršci koju godinama pružaju Kupu grada.

– Sve ovo bila je neka vrsta uvoda u obilježavanje jubileja: 100 godina igranja fudbala u Prijedoru, koje će biti održano u drugoj polovini godine – rekao je Kralj.

Uvertira za finalni susret na Gradskom stadionu bio je susret pionirskih selekcija „Bratstva“ iz Kozarca i „Radnik Urija“.

 

 

Z. J.

ASHA prodaja vozila