Početna Prijedorski region Kroz Projekat Pro-budućnost Grad Prijedor uručio donaciju za Udruženje ” Neven”

Kroz Projekat Pro-budućnost Grad Prijedor uručio donaciju za Udruženje ” Neven”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom novonastale situacije na koju je uticala pandemija virusa korona, kroz USAID-ov projekat “PRO-Budućnost” dodatno je aktivirana linija fonda za male lokalne inicijative, kako bi podržale lokalne zajednice radi zadovoljavanja potreba njihovog najugroženijeg stanovništva.

Grad Prijedor je aplicirao na poziv podrške opštinama/gradovima u borbi protiv COVID 19, a koji obuhvata humanitarnu donaciju u vidu repromaterijala i opreme za šivenje zaštitnih maski.

Donaciju su 29.aprila Udruženju roditelja za djecu sa posebnim potrebama “Neven” Prijedor uručilili načelnica Odjeljenja za drustvene djelatnosti Monja Kasalovic i direktor JU Centar za socijalni rad Branislav Vujasin ispred tijela za Koordinaciju nevladinih organizacija i udruzenja koje se bave socijalno-humanitarnim radom, a kojeg čine predstavnici Odjeljenja za društvene djelatnosti, Centar za socijalni rad, Gradska organizacija Crveni krst, i mnoge socijalno-humanitarne organizacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Projekat ” PRO budućnost” provodi američka humanitarna organizacija CRS koja je sa Gradom Prijedor 2017.godine potpisala Sporazum o saradnji za period 2017-2022. godina, sa ciljem izgradnje povjerenja među građanima svih etničkih skupina u BiH, uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Inače, Projekat PRO-Budućnost (Povjerenje, Razumijevanje, Odgovornost za Budućnost) ima za cilj da građani BiH, ohrabreni ključnim uticajnim akterima, zagovaraju nove društvene promjene, koje bi rezultovale poboljšanjem kvaliteta života.

prijedorgrad.org

ASHA prodaja vozila