Početna BiH Krenuli na more, pa ostali na aerodromu

Krenuli na more, pa ostali na aerodromu

Više putnika koji su kupili karte za let Banjaluka-Tivat, juče nisu mogli da uđu u avion.  Ogorčeni putnici, u izjavi za BN portal, kažu da je to bezobrazluk i da im je sad propalo pet dana odmora, a mnogima i unaprijed uplaćeni aranžmani za ljetovanje.

– Nedopustivo je kako se s putnicima „igra“ aviokompanija koja je organizovala let Banjaluka- Tivat , istakao je jedan od putnika koji je ostao na banjalučkom aerodromu.

Naime, dok su sa nestrpljenjem čekali let put mora, iz aviokompanije im je rečeno da je na banjalučki aerodrom sletio njihov avion sa 100 sjedišta, a prodato je 130 karata.

Kako tvrde putnici koji nisu uspjeli da uđu u avion, prema uputstvu aviokompanije koja je organizovala ovaj let za Crnogorsko primorje, na aerodromu su putnicima date potvrde da im i dalje važe karte i da će moći da ih iskoriste za sljedeći let, ali to je let koji je tek u petak, 23. jula.

Podsjećamo, nedavno je uspostavljen aviosaboraćaj na relaciji Banjaluka- Tivat i zbog niskih cijena karata mnogi Banjalučani su se uzdali da će to biti dobitna karta da ovog ljeta prođu znatno jeftinije nego prošlih godina, ali niko nije mogao da pretpostavi, kako kažu, da će biti žrtve još jedne prevare.

(BN)