Početna Prijedorski region Kozara: Noviteti za skijaše

Kozara: Noviteti za skijaše

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je spremno za zimsku sezonu na Kozari. Od postojeće tri staze, noćno skijanje je do sada bilo samo na stazi „Mrakovica 1“, od ove godine zalјublјenici u ovaj sport, u noćnom skijanju moći će uživati i na novoj stazi, „Mrakovica 2“ koja je u prošlogodišnjoj zimskoj sezoni, bila u funkciji samo za dnevno skijanje.

Planinarsko skijaško društvo „Ljubijski rudar“ uveliko radi na osnježavanju. Privode se kraju i radovi na vještačkom jezeru. Predsjednik planinarsko-skijaškog društva „Ljubijski rudar“, Božo Grbić kaže da to nisu jedini noviteti. -U toku su i elektronski radovi na elektronskom očitavanju kartica, tako da po svemu idemo na jedan viši nivo – kaže Grbić.

Vrijednost radova je 200 hilјada maraka. Realizaciji ovog projekta doprinijeli su članovi ovog društva, svojim volonterskim radom, ali i donatori.  Direktor nacionalnog parka „Kozara“, Dragan Romčević kaže da je veća posjećenost, značajna za Nacionalni park.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Boravak djece na snijegu, uživanje na snijegu jako je bitno za razvoj djece. Svi noviteti koji će pomoći i pobolјšati uslove skijaša sigurno će privući lјude da se vraćaju na Kozaru – rekao je Romčević.

Dječija i dvije staze za odrasle spremne čekaju skijaše, još samo da zabijeli i zimske avanture mogu da počnu.

ASHA prodaja vozila