fbpx

Košarkaši “Prijedora” dočekuju “Borac Nektara”

Susretima 9. kola nastavlja se takmičenje u okviru Prve lige Republike Srpske  za košarkaše. Krajiški derbi igra se u Prijedoru gdje Košarkaški klub  “Prijedor” dočekuje drugi tim Lige “Borac Nektar” iz Banja Luke. Sa poukama iz meča kod  „Sutjeske” u Foči, kad su Prijedorčani poraženi rezultatom 73:57,   intezivno se priprema za ovaj susret.

Trener Danilo Palalić i njegov pomoćnik Mladenko Pećanac  pripremaju  ekipu kako bi  pokušali ostvariti treću pobjedu. Očekuju pomoć vjerne publike. Ukoliko prijedorski košarkaši ponove igru kao protiv “Radnik BN Basketa”, tima koji drugo mjesto dijeli sa “Borac Nektarom”,  pobjeda Prijedorčana  je na dohvat ruke.

U 8 odigranih kola banjalučki “pivari” su ostvarili  šest pobijeda i poraz, koš količnik 635:499 i sa 13 bodova su drugi tim Lige. „Prijedor” je ostvario dvije pobjede i  uz susret manje, sa 441. postignutim i 466 primljenih koševa uknjižio devet bodove te je na 11. mjestu. Očekuje se izvanredna košarka predstava i prava poslastica za ljubitelje  košarke. Utakmica se igra u subotu 8. decembra sa početkom u 19 časova. Ulaz je slobodan.

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila