Početna Region Komšiluk: Vlasnik i gosti kafića se potukli sa policijom i komunalcima

Komšiluk: Vlasnik i gosti kafića se potukli sa policijom i komunalcima

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak incidenta koji se 2. jula u večernjim satima dogodio u Podgorici.

Iz Uprave policije je saopšteno da je zbog napada na njihove službenike saslušano šest osoba, prenose podgoričke Vijesti.

Kako je ranije saopšteno iz Uprave policije, po dolasku njihovih pripadnika više gostiju je, izrazilo negodovanje zbog aktivnosti Komunalne policije, te da je tokom provjere došlo do napada na policijske službenike, pa je sa lica mjesta dovedeno i saslušano šest osoba.

“O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom koji je naložio da se slobode liši V.M (39), vlasnik kontrolisanog ugostiteljskog objekta zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti na štetu policijskih službenika. Takođe, slobode je lišen T.E. (38) zbog sumnje da je izvršeno krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti na štetu policijskih službenika. M.N (28) je lišen slobode zbog počinjenog prekršaja iz čl. 11 Zakona o javnom redu i miru (ometanje policijskih službenika u vršenju službene dužnosti)”, saopšteno je iz policije.

Protiv ostale tri osobe podnijeti su prekršajni nalozi za prekršaj iz oblasti Zakona o ličnoj karti, nakon čega su pušteni iz policije.

Kako se vidi na snimku, policijski službenik raspravljao se sa dvojicom muškaraca, da bi potom sa strane pritrčalo još nekoliko njih i započelo sukob sa policajcima, što je rezultiralo guranjem i tučom u kojoj više nije moglo da se vidi ko koga napada, a ko razdvaja sukobljene.

 

Podgorica tuča

 

ASHA prodaja vozila