Početna Sponzorisani artikal KOMPANIJA MERIDIAN: Paket pomoći osnovnih životnih namirnica uručen Mozaiku prijateljstva iz Banja Luke

KOMPANIJA MERIDIAN: Paket pomoći osnovnih životnih namirnica uručen Mozaiku prijateljstva iz Banja Luke

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

Volonteri i aktivisti kompanije Meridian ove sedmice su obišli Mozaik prijateljstva u Banja Luci. Nema stajanja kada je humanost u pitanju i ovo je samo nastavak obilaska gradova i opština u BiH i regionu u cilju pomoći donacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Između ostalih izdvaja se i humanitarno udruženje Mozaik prijateljstva iz Banja Luke koje su aktivisti kompanije Meridian posjetili i ovaj put donirajući životne namirnice i zaštitnu opremu.

Humanitarno udruženje Mozaik prijateljstva vodi računa da svi građani imaju osnovnu životnu potrebu, a to je između ostalog potreba za hranom. Svakodnevno u ovom udruženju se spremaju topli obroci za 1280 evidentiranih korisnika kojima je potrebna pomoć.

Kompanija Meridian je više puta bila u humanitarnoj posjeti ovom udruženju i uvijek dok ima potrebe će davati svoj doprinos da bi korisnici javne kuhinje bili obezbijeđeni, a posebno sad u vrijeme pandemije izazvane korona virusom kad se broj korisnika povećao.

“Zahvaljujemo se kompaniji Meridian koja je naš prijatelj, koja se uvijek sjeti da nas obraduje sa svojom donacijom i na ovaj način pokaže svoju humanost i društvenu odgovornost na djelu. Naši korisnici trebaju pomoć u osnovnim životnim potrebama, a to je prije svega hrana i topli obrok” – istakla je Nataša Bjelobrk sekretar humanitarnog udruženja Mozaik prijateljstva.

Iz kompanije Meridian ističu da će uvijek voditi brigu sa ostalim članovima zajednice i aktivistima kompanije da svi sugrađani imaju adekvatnu pomoć i zaštitu. Nastavljaju i dalje svoju misiju humanosti i solidarnosti širom BiH, a i regiona.

 

ASHA prodaja vozila