Početna Sponzorisani artikal Kompanija Meridian kao lider u Evropi u promociji sporta

Kompanija Meridian kao lider u Evropi u promociji sporta

 

 

Kompanija Meridian donacijama i promocijom brojnih spotskih klubova u Evropi, Africi i Južnoj Americi, dokazuje svoju lidersku poziciju.

Meridian kao kompanija, koja posluje u našem regionu, ali i u brojim državama Evrope, Afrike i Južne Amerike, uvijek kao jedinstveni smjer poslovanja zauzima se za promociju sporta, te pružanju pomoći brojnim sportskim klubovima.

Dokaz tom je nova saradnja, gdje Meridianpostaje generalni sponzor Valete, tima koji se takmiči u Premijer ligi Malte.

Povodom ostvarenja saradnje, klub je objavio sljedeće:

“Valeta i Meridianbet ponosno objavljuju da su potpisali višegodišnji ugovor o partnerstvu. Naš klub je oduševljen ovom saradnjom i uvjereni smo da će ona donijeti inovativne kombinacije između dvije strane”.

Da ovo nije jedinstven primjer, dokaz tome je i saradnja sa kiparskim klubom Apollon. Predsjednik Apollona, Xenophon Charalambous, nakon što je pozdravio kompaniju Meridian, te izrazio je svoje zadovoljstvo:

„Sretan sam što sam ovdje. Cilj košarkaške momčadi je zračiti zdravljem od akademija do prve momčadi. Dali smo neke privilegije kompaniji i ona će pionirskim potezom osigurati fotelje na terenu “.

Sa svoje strane, direktorica kompanije Chrysothemis Valanidou Thomas, nakon što je zahvalila Apolonu, naglasila je kako će saradnja trajati sigurno više godina.

Meridian – lijepa strana života

 

 

ASHA prodaja vozila